Sumber Gambar : Facebook Kerang Kuning

Pisang Salai Tokmad Kini mula mendapat permintaan dikalangan warga Kuantan yang boleh didapati di Kerang Kuning.


Kemeriahan permintaan Pisang Salai Tokmad yang menjadi rebutan di kalangan warga Kuantan sangat hebat! Ramai warga Kuantan yang ingin membeli Pisang Salai Tok Mad  atau Tokmad Pisang salai kini boleh pergi ke kerang kuning untuk dapatkan stok yang kini terhad dan tersedap.

Pisang Salai Tokmad kini ada dua perisa iaitu Original Pisang Salai, dan Pisang Salai yang disaluti COklat. Dua - dua pun sedap yang teramat dan tidak rugi jika anda adalah peminat Pisang Salai, inilah pisang salai yang pasti akan anda repeat beli tau!


Tengoklah betapa ramai yang mula membeli Pisang Salai Tok Mad, orang kata kejap - kejap masuk kerang kuning cari Pisang Salai TokMad je, sampai TokMad Pun dah terbatuk-batuk je kena sebut nama... (haha, tu gurau je ya..)

Jika anda berada di berdekatan Kuantan ataupun di Kuantan, anda boleh Google Maps je Kerang Kuning, dan yang paling best, kerang kuning ada di dua lokasi. Jadi anda boleh la pergi ke loaksi terdekat untuk dapatkan Pisang Salai TokMad yang menjadi rebutan ini. JAngan tangguh lama-lama sebab pisang Salai tok mad memang betul -betul dicari oleh warga kuantan sekitar.

LOkasi KErang KUning :

1. Di SHell BYpass 1, Berhadapan Sekolah Rendah BUkit Rangin, jalan yang korang nak ke Airport Kuantan. Itulah KErang Kuning nya..

2. DI Shell Semambu, Shell Semambu memang dia satu je Shell kat situ, Berhadapan kedai jual Kereta Re-Cond.

Pisang Salai Tokmad Original RM23.00

Pisang SAlai TOkmad Coklat RM27.00

Dah habis baca? 

Jangan fikir lama sangat tu, sebab Pisang SAlai TOkMAd ni kalau habis, memang menunggu Stoknya..

Jika anda berada di Lokasi PKPB dan memang tak boleh jalan - jalan ke Kerang Kuning, Anda boleh hubungi team MEreka DI FAcebook Messenger sebab mereka memang cepat respons. Serta ada juga Buat pengeposan jika anda di luar Kuantan. Mereka boleh poskan, cuma anda kena bayar sekali kos postage lah ya. Jangan nanti korang Minta Percuma , cakap Meksah kata boleh percuma. Awal-awal la Meksah lari dulu tak kenal korang. hahaha.. Gurau je ya.

APapun, mereka memang cepat respons kalau korang nak tanya ada stok apa-apa yang viral lain pun ada di KErang Kuning mereka. Staf-staf mereka pun awesome dan sporting habis!

OKailah korang. 

Peringatan ya, anda-anda yang berada di Selain Pahang, KElantan Dan Perlis, anda terlibat dengan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). Jangan tak sedar pula merentas Daerah atau Negeri Itu Ya.

PKPB yang diumumkan & 7 November 2020 yang lalu menyatakan, PKPB dilaksanakan selama 4 Minggu (Sebulan) daripada : 

9 NOvember 2020

hingga

6 Disember 2020

KOrang Boleh la support team Kerang KUning Shopping Online direct mereka tu.

BYe Korang..

>

0 Comments